logoblau
20 Sep

MIL I UNA NIT D'INSOMNIS...

Mil i una nits d’insomnis, somnis a cabassos, 10 capses d’ibuprofèn, 50 kg de bona voluntat, 1 tona d’il•lusió, un fotimer de comunicació sobreeixint de correus electrònics i missatges de WhatsApp, creativitat amb pala, rialles i nervis a dojo, 1.000 litres de cafè i un passapurés han estat necessaris per organitzar el VIII Fòrum EOICAT de Lleida. També hem viscut -encara vivim- una pandèmia amb la que no contàvem pera res. Malgrat tot, i resumint, hem compartit molts moments EOIntensos, difícils de quantificar. Avui us toca a vosaltres ser els protagonistes d’una aventura que va començar ara fa 16 anys, a l’EOI de Girona.
Cada Fòrum és especial. Una trobada única.
Aquest any us volem sorprendre, inspirar i emocionar perquè us emporteu després cap a casa palades de vivències inesborrables i un sarpat d’idees per crear.
El logotip, inspirat en el personatge de Vitruvi, ens parla d’un alumne d’EOI, encarcarat al principi, que surt del cercle amb l’ajut d’una companya de classe. Ella el convida a descobrir i comprendre el món d’una altra manera. Amb ells i amb vosaltres, volem compartir l’experiència transformadora d’ensenyar i aprendre una llengua amb una altra mirada, EOintensament.
Ens veiem el 9 i 10 d’octubre de 2020, en un nou fòrum EOICAT, més inspirador, sorprenent, emocionant i creatiu que mai.

Cristina Torrent
Presidenta de l’EOICAT