Update
08 Jul

NOTÍCIES DEL FÒRUM

COMUNICAT D'ACTUALIZACIÓ DEL VIII FÒRUM EOICAT

Lleida, 9 i 10 d'octubre de 2020

La situació d’excepcionalitat que estem vivint per culpa de la COVID-19 ens fa estar pendents de l’actualitat constantment i adaptar-nos a les circumstàncies del moment. Les notícies de rebrots i, com sabeu, del confinament de Lleida no ens ho posen gaire fàcil. Tot i amb això, no ens desanimem i amb la vostra comprensió i col·laboració tirarem endavant entre tots el Fòrum.

Dit això, aquestes són les principals novetats:

FORUM ON-LINE

Paral·lelament al Fòrum presencial, hi haurà la possibilitat d’assistir al Fòrum on-line: es transmetran integralment totes les ponències i tallers. Aquesta opció no-presencial està pensada per a totes aquelles persones que no es van poder inscriure en el seu moment o aquelles que no podran assistir-hi per motius de canvi de data, per exemple. Així doncs, obrirem un nou període d’inscripció on-line, del 7 al 25 de setembre. Us en donarem més detalls en un nou comunicat, previsiblement a finals d’agost/principis de setembre.

Preu inscripcions Fòrum on-line: 15€ socis - 35€ no socis

En el supòsit que algú hagi d’anular la inscripció realitzada al mes de febrer, pel motiu que sigui, tramitarem la seva baixa i el retorn del pagament de la mateixa. El reemborsament es realitzarà mitjançant una transferència bancària independentment del mètode de pagament utilitzat durant la inscripció. Es donaran instruccions precises per realitzar aquest procés, també a principis de setembre.

ELS ESPAIS DEL FORUM : LLOTJA I EOI DE LLEIDA

Pel que fa a La Llotja, per tal d’assegurar la distància social recomanada, ens traslladem a un espai més gran: l’auditori Ricard Vinyes, amb una capacitat real de 1000 persones (actualment reduïda al 50%).

S’establiran els protocols sanitaris corresponents tant a la Llotja com a l’EOI de Lleida per garantir la seguretat dels assistents en tot moment: Presa de la temperatura, punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic per tots els espais comuns, accessos senyalitzats diferenciats (entrades i sortides).

Aquests protocols d'actuació s’actualitzaran al setembre.

VISITA A LA SEU VELLA

Aquesta activitat queda anul·lada per motius d’aforament limitat. Estem buscant una alternativa lúdica/cultural.

EXPERIÈNCIES EOI/TALLERS

S’ha reduït l’aforament a les aules on es realitzaran les experiències d’EOI. Per tant l’accés a aquests espais estarà limitat per numerus clausus. Malgrat això, es podran recuperar posteriorment, ja que s’enregistraran en vídeo totes les activitats del Fòrum.

RECONEIXEMENT OFICIAL DEL VIII FORUM EOICAT

Hem tramitat al Departament d’Educació el reconeixement oficial del VIII Fòrum EOICAT, en les dues modalitats: presencial i on-line. Estem pendent de confirmació.

ESMORZARS I DINAR

Les empreses encarregades del càtering, aplicaran les mesures preventives següents:

Pel que fa a aperitius, se serviran de forma individual, es faran servir envasos de vidre o de material d'un sol ús. S'haurà d'accedir a la zona de la restauració amb mascareta i les mans netes (s'establiran diferents punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic). Les taules i espais estaran degudament separats per tal que tots els assistents puguin respectar la distància social. Les zones comunes amb més assiduïtat de persones seran desinfectades amb màquines d'ozó.

Tenim moltes ganes de veure-us a totes i a tots al Fòrum de Lleida. Gràcies un cop més per ajudar-nos a fer-lo possible.

Mentrestant, mireu de passar un bon estiu i cuideu-vos molt.

La junta de l’EOICAT