Ens plau presentar-vos el nou web de l’associació. Un espai virtual més modern, dinàmic i millor connectat a través de les xarxes socials. Tenim doncs una nova eina que ens apropa encara més i ens ajuda a millorar la difusió del món de les EOI.

L’adreça no ha canviat: www.eoicat.cat

Un altre avantatge del nou web és que s’adapta perfectament als diferents dispositius mòbils. D’aquesta manera podreu consultar les notícies de l’EOICAT des del vostre Smartphone, tauleta o ordinador.

La Newsletter (butlletí informatiu) també és nou. Recordeu que hem estat una temporada sense poder enviar-vos notícies, directament, i ho hem hagut de fer comptant amb la col·laboració de les direccions de les EOI. D’ara endavant, tornem a estar connectats!

Us agrairíem que compartiu aquest missatge amb els vostres company(e)s per tal que, si ho desitgen, puguin subscriure’s també al nostre canal de notícies o donar-se d’alta a l’associació a través dels formularis de contacte i de subscripció que trobareu al web.

 

VII FORUM EOICAT

logopetit2.jpg

Les inscripcions es realitzaran a través d’un formulari online que activarem des del web de l’EOICAT del 8 de gener al 2 de febrer de 2018.

Compte! Només hi ha 230 places.

PRESENTA UN TALLER

La junta de l’EOICAT seguim avançant en l’organització i programa del VII Fòrum EOICAT, que tindrà lloc a l’EOI de Viladecans el 13 i 14 d’abril de 2018. Si esteu interessats en fer alguna presentació-taller i/o compartir la vostra experiència docent, només cal que completeu la fitxa adjunta i que ens la retorneu a l'adreça de l’associació: eoicat@eoicat.cat o eoicat.cat@gmail.com .

Es pagarà 100€ i 1 inscripció gratis per taller.

Trobareu els detalls i terminis de presentació dins el document que us adjuntem en format docx i pdf o al web de l’EOICAT

BONES FESTES A TOTHOM !